HR recruitment bureau

Op zoek naar een HR recruitment bureau dat de ideale HR medewerkers voor jou kan vinden? HigherGrounds is een recruitment bureau, gespecialiseerd in onder andere HR. Met onze uitgebreide ervaring en persoonlijke werkwijze helpen we je graag bij het vinden van professionals in HR.

Marketing, communicatie en HR recruitment bureau HigherGrounds

Bij HigherGrounds koppelen wij professionals in HR, maar ook marketing en communicatie aan werkgevers. Alle professionals die in het bestand van ons HR recruitment bureau staan, kennen wij persoonlijk. Daarnaast spreken wij alle werkgevers persoonlijk om te achterhalen wat voor persoon er het beste binnen de organisatie past. Deze manier van werken is voor ons ontzettend belangrijk, want mensen maken altijd het verschil, in welke business ook. Alleen met onze persoonlijke benadering kunnen wij echt van betekenis zijn voor zowel werkgevers als professionals. Want juist door een echte connectie met professionals en relaties bij werkgevers op te bouwen, kunnen wij een goede match maken.

Waarom een HR recruiter inschakelen?

Je kunt natuurlijk zelf de werving en selectie voor een openstaande HR vacature oppakken. Maar dit vergt veel tijd en aandacht, die je waarschijnlijk liever inzet voor andere werkzaamheden. Daarnaast heb je misschien op korte termijn een HR medewerker nodig, waardoor er meer tijdsdruk ontstaat. Een HR recruiter van HigherGrounds weet zo efficiënt mogelijk te werk te gaan, waardoor jij binnen no-time een geschikte HR-professional kunt verwelkomen in je organisatie. En niet zomaar iemand: wij selecteren altijd professionals met gedegen vakkennis, waarvan we goed weten wat ze kunnen. Daarnaast houden we rekening met de setting en cultuur van de organisatie, zodat je wordt gematcht met professionals die ook echt binnen jouw organisatie passen.

Vind jouw HR personeel met HigherGrounds

Heb je interesse in HR recruitment via bureau HigherGrounds? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op, dan maken we een afspraak!