Marketing recruitment bureau

Ben je werkgever en op zoek naar een marketingprofessional? Wij helpen je met het vinden van een geschikte kandidaat. De afdeling marketing van ons recruitment bureau is gespecialiseerd in het vinden van de allerbeste marketeers. Hoe we dit doen? We leggen het je uit.

HigherGrounds: gespecialiseerd marketing recruitment bureau

Bij HigherGrounds weten we alles van werving en selectie dankzij onze uitgebreide ervaring in het vak. Daarnaast zijn onze consultants gespecialiseerd in recruitment voor de professionals in marketing, communicatie en HR. Onze kennis van deze branches en onze ervaring met recruitment maakt ons snel en doeltreffend in recruitment.

Ook in marketing geldt: recruitment is mensenwerk

Mensen maken altijd het verschil in business. Als marketing recruitment bureau werken wij daarom op een persoonlijke manier met professionals en werkgevers. We gaan met je in gesprek om de functie uitgebreid te bespreken, zodat we precies weten wat voor kandidaat je nodig hebt. Daarnaast hebben wij alle professionals in ons bestand persoonlijk gesproken. We matchen je dan ook alleen met iemand die wij persoonlijk kennen en waarvan wij denken dat hij of zij echt goed in jouw organisatie past.

Waarom marketing recruitment door een bureau?

Er zijn verschillende redenen om de werving en selectie voor een marketing functie uit te besteden aan een recruitment bureau. We sommen er hieronder een aantal voor je op:

  • Je hebt snel een marketingprofessional nodig
  • In de organisatie niet genoeg marketing kennis om een goede keuze te maken
  • Er is te weinig capaciteit voor werving en selectie beschikbaar om de organisatie
  • Je wilt aantrekkelijk zijn voor de juiste kandidaat, maar weet niet goed hoe

Interesse in marketing recruitment? Neem contact op!

Met onze ervaring, persoonlijke werkwijze en ons grote netwerk van kandidaten helpen wij je graag bij het vinden van de ideale marketingprofessional voor jouw organisatie. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met op met HigherGrounds: hét recruitment bureau voor marketing, communicatie en HR! Dan maken we een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.