Maak kennis met het Highergrounds team

Hanneke van Stigt Thans

Hanneke van Stigt Thans

Achtergrond: een mix van werving en selectie, loopbaanadvies en marketing. Ruim 9 jaar ervaring in werving en selectie en ruim 4 jaar in advertising gewerkt. Vanaf 2011 als fulltime ondernemer actief. Sinds 2016 gecertificeerd om met Profile Dynamics te werken. Met name actief als interim-recruiter voor diverse werkgevers en met training en (loopbaan-)coaching voor professionals. Ik werk resultaatgericht (na een goede analyse) naar een kwalitatieve oplossing, krijg snel inzicht in een situatie/organisatie/team/persoon, gebruik mijn hart & hoofd, houd van échte gesprekken, ben een leergierige boekenwurm en zie altijd kansen voor verandering / verbetering, voor mensen, organisaties en voor mijzelf. 

Marijn Driesen

Marijn Driesen

Na mijn studie gericht op management en toerisme werkte ik 7 jaar in productmanagement, sales en marketing bij verschillende reisorganisaties. Na aansluitend projectmatig gewerkt te hebben in de foodsector, startte ik in 2017 als fulltime ondernemer. Daarbij ben ik vooral actief op het gebied van contentmarketing en social media, en doe dat voor HigherGrounds en ook voor andere organisaties, vanuit Nederland maar ook vanuit andere landen als ik lange reizen maak. Naast reizen ben ik gek op lezen en koken.

Marjan Rijksen-Veldman

Marjan Rijksen-Veldman

Na HBO communicatie, later aangevuld met strategische & online marketingcommunicatie en ook customer journey management, nu alweer jaren ervaring in de breedte van Marketing-en Communicatie. Werkervaring in verschillende organisaties en branches opgedaan, vooral in het bedrijfsleven maar ook bij de overheid. Denker en doener met een creatief brein dat altijd aanstaat. Een warm hart voor slimme en creatieve arbeidsmarktcommunicatie, nodig voor het realiseren van organisatiedoelen en nodig om talent te vinden, aan te trekken en te behouden. Via HigherGrounds actief voor werkgevers voor een inspiratiesessie, een superstrak plan en/of de uitvoering.

Wat het verschil maakt in business?

1 ding.

Altijd weer.

MENSEN.

HigherGrounds helpt werkgevers aan professionals in HR, Marketing en Communicatie.

We adviseren werkgevers over recruitment en arbeidsmarktcommunicatie en adviseren professionals over hun loopbaan.HigherGrounds helpt professionals in HR, Marketing en Communicatie aan een precies passende nieuwe baan of interim-opdracht.

Hoe we dat doen?

Dat doen we vanuit jarenlange ervaring in commerciële bemiddeling, interim-recruitment, loopbaanadvies-ervaring en ondernemerschap.
En we doen dat vanuit een eindeloze passie voor wat mensen drijft in hun werk, voor wat het verschil maakt in organisaties, een talent voor het maken van verbindingen, en een oprechte nieuwsgierigheid naar mensen en waarom ze doen hoe/wat ze doen, individueel en in teams en organisaties.

Alles wat we daarin geleerd hebben, zetten we in om heel goed inzicht te krijgen in de inhoud van een functie of opdracht, en vooral in de setting en de cultuur bij de werkgever. Om vervolgens de match te maken met een professional die we goed kennen. Een duurzame, kwalitatieve match.
Een professional, latent of actief zoekend, die we ECHT kennen, omdat we die professional persoonlijk gesproken hebben bij het opnemen in onze database. Vaak zonder dat daar een vacature in zicht was, dus in een breed en open gesprek, zonder politiek correcte antwoorden van mensen die precies in het plaatje proberen te passen,

Bij die intake letten we niet alleen op kennis en ervaring, waarbij onze eigen ervaring in het vakgebied goed van pas komt, maar zorgen ervoor dat we inzicht krijgen in iemands drijfveren, persoonlijkheid, passie, talent en potentie.
Want die maken vooral het verschil!

Kennis en ervaring is te vergroten en te verbreden.
Drijfveren en persoonlijkheid en ook de andere factoren, die veranderen niet zo gauw.
En dus kun je maar beter zorgen dat het echt goed matcht met de rol, functie of opdracht. Dat iemand zoveel mogelijk kan werken vanuit zijn talent, passie, persoonlijkheid en drijfveren.

Want dan… magic happens! Oftewel: succes, plezier en voldoening. Voor organisatie EN professional. EN voor Highergrounds!